Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Ingen kunder er ens, alle er forskellige. Derfor har vi udvilket S.P.Lash— som hjælper dig med at kreere unikke og smukke vippe-looks endnu nemmere end før.

S.P.Lash er lavet af vippeteknikere, for vippeteknikere og med to meget enkle formål for øje – enkelthed og perfektion.

Hurtigere påsætning

Ved en grundigt test af udvalgte vippeteknikere, har vi målt at man i gennemsnittet spare 20 min. pr. behandling ved at benytte S.P.Lash systemmet. Det betyder du kan nå flere kunder på en dag og derved øge din indkomst.

Flotte resultater 

Kombinationen af dine dygtige færdigheder og vores Minkys S.P.Lash kvalitets produkter, vil medføre smukke vipper, som dine kunder vil elske (samt komme tilbage for igen og igen).

             

STEP # 1 – RENS

Minkys Lashampoo

Vores pre-priming rens er en let skummende shampoo, som fjerner make up, olie og skidt, alt imens den plejer og beskytter vipperne. Minkys LaShampoo anbefales at bruges dagligt for at få sundere vipper og mere holdbare eyelash extensions.

             

STEP # 2 – PRIME

Minkys Pre-extend protin remover

Elsket af vippeteknikere siden 2007. Vi mener at denne primer er den mest effektive primer, lavet nogensinde. Vores concentrede formel, åbner for det naturlige hårs skællag, så der opnåes en bedre og hurtigere påsættelse af eyelash extensions.

Pre-Extend bør bruges til touch-ups og opfyldninger og den vil ikke påvirke limens bindning.

Minkys Lash Primer

Denne primer er mindre koncentreret og perfekt til kunder med porøse og svagere vipper. Den fjerner skånsomt makeup rester, olie og proteiner før påsætningen af eyelash extensions.

             

STEP # 3 – BESKYT

Minkys Lint Free Hydrating Gel Patches

Vores hypoallergeniske gel patches holder undervipperne sikkert på plads, under påsættelsen af eyelash extensions, alt i mens kunden får en plejende og beroligere behandling af øjenomgivelserne.

Minkys Collagen Gel Patches

Vores opstrammende, kølende og ultra fugtgivende

Gel patches, holder sikkert undervipperne på plads. Giver kunden en kølende collagen plumping øjen behandling, under påsættelse af eyelash extensions.

Minkys Eyelash Tape

Bruges til at sikre undervipperne er på plads, under påsættelsen af eyelash extensions. Kan også bruge til op tapening af øvre vipper, ved påsættelse af eyelash extensions, så man bedre kan komme til alle hårene.

Husk at ”afklistre” tapen (ikke på huden) eller kom en creme/beskyttelse under inden påsættelsen, for at den ikke klistre sig for godt fast på kundens hud.

             

STEP # 4 – ORGANISER

Minkys tile

Minkys Lash Tile gør påsættelsen af eyelash extensions simpel og ukompliceret. Den organisere dine extensions, så du nemt og hurtigt kan overskue dine størrelser og buer, samt spare dig tid, undgår spild og bevare overblikket under påsættesle af extensions. Vores Lash Tile er one of a kind!

Den giver dig rig mulighed for at designe lige det look kunden ønsker, hurtigt og nemt.

Minkys lashes

Vores bløde, lette og flexible lash extensions er altid utrolig

behagelige at have på og bliver fortrukket af kunder over hele verden. De kommer i mange former, farver og størrelser.

Findes i Minkys Classic, Volume  og Groove Lash plus rainbow, glitter, ombré, og one-color trays.

buening: J, B, C, D, LC, LD

Længde: 8mm–16mm

tykkelse: .05, .07, .10, .15 and .20

mængde: Op til 16 rækker vipper pr æske

             

STEP # 5 – BINDING

Minkys lime

Vores lime er blandt de bedste produkter i vores S.P.Lash system. Vippeteknikere elsker dem pga vores 6 unikke formler som sikre dig den bedste bindning til enhver situation, fra kundernes sensitivitet til luftfugtigheden i dit lokale. Alle lime er altid friske, pålidlige og sikre at bruge.

LIM TIL ALLE TYPER AF KUNDER

Minkys Ultra Plus tynd konsistens med super hurtigt binding. God ved høj luftfugtighed

Minkys Ultra Bond Medium konsistens med en stærk binding. God ved høj luftfugtighed

Minkys Premium tyk konsistens med en hurtigt og stærk binding. God ved lav luftfugtighed, tørre områder

Minkys Diamond Bond Medium/tyk konsistens med en meget hurtig og stærk binding. Kan bruges i alle områder og lugtfugtigheder

Minkys Volume Upgrade  Medium/tyk konsistens med en hurtig og stærk binding. Bruges til at lave faner til volume. Kan bruges i alle lugtfugtigheder

Minkys Sensitive tyk konsistens med minimale dampe/lugt. Giver et moderat hold. Kan bruges i alle lugtfugtigheder.

SE VORES LIM POLITIK HER

             

STEP # 1 – AFSLUTNING

Post extend coating sealer

At beskytte limen mens den hærder, er vigtig for at skabe et holdbart og flot slut resultat.

Vores Post Extend Coating Sealer er en gennemsigtig beskyttelse for lash extensions. Den forsejler limningen på vippen for at beskytte og forlænge holdbarheden af eyelash extensions.Den anbefales især til kunder der er aktive (fx svømning, hot-yoga, spinning m.m.) og til kunder med meget fedtet hud.

Minkys True Black Sealer

Forsegler, beskytter og giver glans til eyelash extensions. Den er sort og anbefales at bruge mellem opfyldninger, til at give dybde og glas. Den sætter sig ikke i vipperne og kan nemt og mildt renses af med Minkys LaShampoo og vand.

Minkys Nano Mister

Vores nano mister er et must-have.

Brug den til at aflutte behandlingen for at forkorte hærde tiden fra 24 timer til kun 4-6 timer.

Den giver en dejlig kølende og forfriskende afslutning på behandlingen, nedsætter irritation fra lim-dampe. Anbefales både til Single og Volume lashes.

Minkys pincetter

Håndlavede og med enten lange eller korte håndtag- fastheden er også varrierende, om det skal være løst eller fast, så de passer til dine behov og præferencer.

Minkys Anti-Allergy Gel

Farvel irritation! Placer vores fantastiske gel ved siden af ​​dine kunder, det vil hjælpe med at indkapsle lim-dampe, hvilket gør behandlinegn mere behagelig, for både dig og dine kunder.

 

Minkys Mini luftfugter og ventilator

Vores lille, USB-opladede blæser og luftfugter. Giver fugt og blæser dampe væk fra dig og din kunde. Den giver en behagelig og rar oplevelse for dine kunder.

Minkys forstørrelsesbriller

Du kan nemt se og isolere dine kunders fine naturlige øjenvipper, samtidig med at du beskytter dine egne øjne mod belastning. Fås i to muligheder: 2X forstørrelseglas og fem-linse version med LED-lys.