Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Minkys lim politik og information. 

Mange i eyelash extension branche, professionelle lash kunstnere såvel som nyuddannet, har spurgte om forholdet mellem lim og fugtighed. Følgende er blevet udarbejdet, for at hjælpe alle til bedre at kunne forstå Minkys Professional lim udvalg, som er fundamentet/byggestenene for bedre holdbarhed af eyelash extensions.

Limen hærder hurtigere i varme temperaturer; optimal behandling værelse temp er ca. 20 grader.

Luftfugtigheden er din ven. Limen hærder ved den katalytiske aktivitet (kemisk reaktion) mellem fugtighed i luften og fugtighed af limen.

Jo højere fugtighed er jo hurtigere hærder limen op. Den bedste fugtighed for en god stærk binding er 40-70%. Alt efter hvilken lim du bruger.

Lav luftfugtighed bremser hærde tiden.

For høj luftfugtighed (over 80%) giver chok polymerisering. Dette er, når det yderste lag af limen hærder så hurtigt at det blokerer fugt til de indre lag, som derefter ikke hærder. Resultatet er en svag binding. Vipperne kan drysse af.

Limens konsistens og viskositet er meget forskellig. Viskositet er måling af væsken i limen. Hvor flydende den er . For eksempel, vand har en lav viskositet og honning har en høj viskositet. Jo højere viskositet, jo tykkere konsistens har limen, og visa versa.

Minkys Premium Lim. 

Indeholder 98% Ethyl cyanocrylate, som er den primære ingrediens i de fleste Cyanocrylat lime. Denne limen har en højere viskositet end vores andre lime, og derfor en tykkere konsistens. Vores Premium Lim sætter sig hurtigt; omkring 3 sekunder efter placeringen på en naturlige øjenvippe og kan holde op til 6 uger. Anbefalet luftfugtighed på 20-50%. Anbefales til professionelt uddannede og certificerede Lash kunstnere, der har præcise isolation og placerings færdigheder. God til anvendelse i lidt tørre lokaler.

Minkys Ultra Plus Lim. 

Indeholder mere end 85% Alkoxy-2-Cyanocrylate og hærder med ekstra fleksibilitet. Ifølge National Institute of Health, har indarbejdelse af æteriske ilt (alkoxyethyl) i Cyanocrylate tilladt til fremstilling af fleksible monomerer med god lim/binding styrke. Således har Ultra Plus det stærkeste hold. Ultra Plus har en tynd, vandig konsistens og derfor en lav viskositet.

Ultra Plus sætter sig på 4-5 sekunder, og har en meget stærkt binding, når den er hærdet, holdbarhed op til 8 uger. Minkys Ultra Plus har den højeste lugt og limdamp, og kan forårsage irritation eller allergisk reaktion hos klienter der er sensitive. Irritation eller reaktion kan vare op til tre dage efter påsætningen. Anbefalet luftfugtighed på 50-80%. Anbefales til professionelt uddannede og certificerede lash kunstner med to eller flere års erfaring. God til lokaler der har lidt højere fugtighed.

Minkys Ultra Bond lim. 

Indeholder mindre end 65% Ethyl-2-Cyanocrylate og 15% Alkoxy-2-Cyanocrylate og hærder med ekstra fleksibilitet. Ultra Bond sætter sig på 4-5 sekunder, og har op til en 6-7 uge hold. Vores Ultra Bond er meget populære for nyuddannet lash kunstnere, der bor i fugtige klimaer. Anbefalet luftfugtighed 50-80%. Anbefales til professionelt uddannede og certificerede Lash kunstnere, der har præcise isolation og placering færdigheder.

Minkys Volume lim.

Dette er Minkys Professional Volume Adhesive og er perfekt til volumen lashes.

Indeholder mindre end 76% Etyl-2-Cyanocrylate, 11% Alkoxy-2-Cyanocrylate og 10% Polymethyl Methacrylate.

Vores Volume Upgrade glue kommer i en mindre flaske, 5 ml., og har den perfekte viskositet til 2D, 3D op til 6D lash applikationer. Tykkelsen eller viskositet giver teknikkeren den rigtige mængde af lim på fanen uden at tynge ned “fluffiness” af Minkys Volume Upgrade Lashes. Tørretiden er 3 sekunder, og holdbarhed er op til 7 uger!

Sørg for, at niveauet af luftfugtigheden i rummet er mellem 40% og 60%

Anbefales kun til professionelt uddannede teknikkere og professionelt Volume uddannet teknikkere.

Diamond Lim.

Minkys Diamond Bond Black Adhesive med Butyl. Indeholder mindre end 72% Etyl-2-Cyanocrylate, 12% Alkoxy-2-Cyanocrylate, 12% Polymethyl Metacrylate, 0.3% n-Butyl-2-Cyanocylate.

Skabt eksklusivt til eyelash extensions. N-Butyl komponent tilføjer fleksibilitet og øger både binding og holdbarhed.

Diamond limen sætter sig på 2-3 sek. Sørg for at luftfugtigheden ligger mellem 50-60%, Hvis lavere end 45% – vil limen tørre langsommere og give en dårligere holdbarhed. Den kan købes i 3-5ml som den eneste lim lige pt. Skal bruges inden 1,5 mdr. efter åbning.

Sensitiv.

Vores sensitive lim er specielt fremstillet til alle dem med allergi og sensitive øjne. Den indeholder mindre end 90% Alkoxy-2-Cyanocrylate, som gør at den ikke er så kraftig som de andre lime, som har Etyl-2-Cyanocrylate som hovedebase.

Den har ingen dampe eller lugt. tørretiden er ca. 7 sek. og holder op til 4 uger.

Vikositeten er høj i denne lim, tykkere konsistens, så det er vigtigt at man er påpaslig med ikke at få for meget lim på vipperne. Holder i op til 4-6 måneder uåbnet.

Lim logik: 

Den vigtigste ingrediens i alle øjenvipper lim er Cyanocrylate, som behandles forskelligt til at oprette forskellige styrker og varianter (Se ovenstående beskrivelse af Minkys limer). Cyanocrylate er også kendt som sekund lim, forkortet “CA”.

Ifølge The Royal Science of Chemistry: “hemmeligheden til (limens) binding er Cyanocrylate, en type af plast kendt som akryl harpiks. Det findes i flasken som enkelt molekyler i flydende form. Men når de kommer i kontakt med vand, reagerer molekyler med hydroxid ioner til en lang form polymer kæder, der sætter sig og bliver solid hård. Da der er et tyndt lag af fugt, der dækker de fleste overflader, binder Cyanocrylate dem sammen meget effektivt.”

Mere lim logik: 

  • Mindre er altid mere. Mindre Lim,  vil resultere i mindre Stickers, mindre vægt og renere arbejde.
  • Kun dyp bunden 2-3 mm af extension i limen
  • Træk extension ud af din dråbe lim langsomt, så trækker du limen af og undgår at få perler på extensions håret.

Klienten bekymringer: 

Dampe fra CA er en forstøvet form af ren monomer, der kan irritere følsom membraner i øjne, næse og hals.

Omkring 5% af din kundekreds vil blive sensibiliseret til CA dampe efter gentagen eksponering. De kan opleve influenzalignende symptomer, eller have en allergisk hudreaktion (hævelse af øjne og øjenlåg).

For at minimere disse risici, hold dit behandlings lokale godt ventileret, bruge Minkys anti-allergi Gel og Mini køleren Fan og luftfugter.

The US National Toxicology Program og UK Health and Safety Executive har konkluderet, at den korrekte anvendelse af CA er sikkert i hænderne på certificerede, veluddannede fagfolk.

Forhindre limen fra hærdning i flasken: 

  • Rengør dyse efter hver brug.
  • Luk hætten hurtigt og stramt.
  • Opbevares i Lim pose/tætlukket beholder med silica pack.

For den professionelle Lash kunstner: 

  • Hvis uhærdet CA kommer i kontakt med bomuld og uld fibre vil der forekomme en stærk kemisk reaktion. Denne reaktion er kraftfuld og producerer intense varme, der kan forårsage forbrændinger.
  • Undgå bomuld eller uld nær CA og sørg for at beskytte dine klienter.
  • Brug aldrig vatrondeller med eller i nærheden af uhærdet lim.
  • Ikke duppe eller tørre vådt CA af på medicinsk tape, der bruges til at holde de nederste vipper med. De fleste medicinsk tape indeholder bomuldsfibre og kontakt med fibre kan forårsage en kemisk reaktion. Så sørg altid for at have den rigtige mængde lim inden påsætning, så du ikke tørre overskydende lim af på Tapen.