Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Som professionel vippetekniker oplever man, at ingen kunder er ens. Derfor er der nogle, der ønsker et meget diskret og naturligt look med eyelash extentions, hvorimod andre ønsker et mere markant look. Ønsker din kunde mere markante vipper, kan groove lashes være den perfekte løsning.

Sådan skiller groove lashes sig ud
Groove lashes er, som navnet antyder, vipper med en fordybning i bunden af vippen. Det vil altså sige, hvor classic lashes har en cirkulær form ligesom et naturligt hår, har groove lashes en mere flad form, der matcher den naturlige vippes form i højere grad. Den her ’rille’ på en groove eyelash extentions gør, at de bedre favner det naturlige hår, end classic lashes gør. Groove håret fanger altså derfor med sin rille det naturlige hår bedre end classic lashes.

Groove lashes er til kunden, der ønsker et dramatisk look
På grund af vippens form er resultatet også markant anderledes, end hvis man påsætter classic lashes. Groove lashes’ fladere form gør, at kunden får et mere dramatisk look. Dette er vigtigt at gøre opmærksom på inden påsætningen, så det ikke kommer bag på kunden. Denne type lashes er også mere glansfulde end f.eks. de klassiske eyelash extentions.

Fordele ved groove lashes
Derfor er en af fordelene, at kunden kan få et mere dramatisk og fyldigere look med denne type vippe. Formen gør også, at vippernes holdbarhed er betydeligt længere end ved classic lashes, fordi den påsatte vippe har en større overflade at hæfte fast på plus at de er utroligt lette. Formen er dog også grunden til, at vippen kun kan fastsættes ovenpå eller nedenunder det naturlige hår, hvilket man selvfølgelig skal være opmærksom på som vippetekniker.