Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Som professionel vippetekniker er det vigtigt at rådgive kunden bedst muligt efter endt behandling, så deres eyelash extentions holder så godt som muligt. Det er vigtigt at fortælle om do’s and dont’s, hvor aftercare især er en vigtig information at videregive til kunden.

De råd, der gælder alle kunder
Generelt rådgiver vi vores kunder til at gøre nedenstående ting efter en behandling hos os. Disse råd gælder alle kunder, og hvis man ikke informerer dem grundigt, risikerer man, at kunden finder resultatet utilfredsstillende.

 1. De 24 første timer efter vippepåsætningen:
  Undgå helt vand og damp.
  Undgå også fysisk aktivitet, hvor man sveder meget.
  Undgå solarie og hårfarvning.
 1. Efter de 24 første timer
  Undgå vat omring øjnene – både vatpinde og vatrondeller.
  Brug ikke oliebaserede produkter på vipperne.
  Benyt ikke vippebukker eller -curler
  Hold fingrene så vidt som muligt væk fra vipperne.

De råd, der kun gælder nogle kunder
Nogle kunder har brug for særegne råd. Det kan være gravide kvinder, eller folk med tendens til allergiske reaktioner. Som vippetekniker bør du altid informere alle kunder om den minimale chance for en allergisk reaktion, så kunden føler sig tryg i dine hænder. Det samme gælder gravide kvinder: Sørg for at give dem den nødvendige information. Hvis de stadig er i tvivl, kan du opfordre dem til at opsøge deres egen læge.

Opfordr til, at kunden plejer sine eyelash extentions
En god hygiejne og velplejede vipper giver altid et bedre resultat for kunden. Derfor bør du fortælle om, hvordan kunden bedst muligt plejer sine eyelash extensions. Vi opfordrer blandt andet til, at kunden vasker sine vipper dagligt med vores Lash Shampoo (https://minkys.dk/produkt/lashampoo/) for, at hygiejnen er god. Vi tilbyder også vores kunder forseglende produkter som f.eks. vores Minkys True Black Sealer eller vores Luxe Clear  Sealer. Begge produkter beskytter bindingen og skaber et holdbart resultat.