Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Som professionel vippetekniker er der en række ting, du skal være opmærksom på, når du påsætter eyelash extention med lim. For at få det bedste resultat er der nogle forbehold du bør tage dig, så du kan give kunden det allerbedste resultat, der holder i længst mulig tid. Læs med her og se hvilke 3 ting, vi opfordrer til, at du er særligt opmærksom på.

Luftfugtigheden er altafgørende
Ved påsætning af vipperne spiller rummets luftfugtighed en stor rolle. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken lim du bruger, hvor høj luftfugtigheden bør være. Vi anbefaler dog en fugtighed mellem 40-70 %, men sørg for at tjek den optimale luftfugtighed for den lim, du bruger. Indeklimaet påvirker, hvor hurtigt limen hærdes, og går denne proces for hurtigt, kan du ende med et resultat, hvor kundens eyelash extentions falder af, fordi bindingen simpelthen er for svag.

Tilpas dine omgivelserne
Limens binding og holdbarhed afhænger derfor meget af, hvilket miljø man befinder sig i. Du kan måle luftfugtigheden på din klinik med et hygrometer, som viser, hvor høj/lav fugtighed der er i luften. Hvis din luftfugtighed ikke er optimal, kan du let justere den. Er luftfugtigheden for lav, kan du investere i en dampmaskine, som øger fugtigheden. Omvendt kan du benytte en affugter til at gøre luftfugtigheden lavere. Da miljøet har kæmpe stor betydning for resultatet, kan det sagtens betale sig at investere i den optimale lufttemperatur.

Opbevar limene korrekt
Uanset hvilken slags lim du bruger i dit daglige arbejde, så er det vigtigt, at du opbevarer dem godt. For alle lime gælder det, at du skal opbevare dem tørt og mørkt. Derfor bør du lægge dem i den pose, som de kommer i fra forhandleren. Limene kommer ofte i en genlukkelig pose, hvor der er ligger små poser med Silica Gel i. Opbevar limen i poserne et mørkt sted ved stuetemperatur.