Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Vippe-branchen er et kæmpe univers. Det kan nogle gange være svært at fange alle de tips og trends der florerer rundt om i verden.

Vi ha spurgt os selv, hvorfor ikke dele vores viden med alle i branchen, så vi derved hæver niveauet  for standarten af Lash Extensions Behandlinger. Derfor har Minkys Danmark spurgt nogle af Danmarks mest erfarene og dygtigsete vippeteknikere om at give deres bud på deres bedste råd til andre vippeteknikere, så vi derved kan hjælpe hinanden til at blive endnu bedere og dygtigere til vores skønne fag.

Den første video i rækken er lavet af den prisvindene vippetekniker Julie Thorsen fra “Lashes By Julie Thorsen”. Her giver hun sit allerbedste råd som en meget erfaren vippeteknikker. Så læn dig godt tilbage og nyd hendes store viden.

– Minkys Danmark