Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Summer Time

 

Nu er vi kommet i gang med sommeren og det betyder også skift i vejret.
Vi får højere temperature og højere luftfugtighed.
Jeres kunder skal på ferie, de bader mere og er mere ude i solen og varmen.
Her er lidt tips til jer alle, både til jeres behandlinger og jeres vejledning til jeres kunder.

1. Behandling og luftfugtighed.

Når i sidder og arbejder, så er det rigtig godt at have et hygrometer ved jeres plads. Det behøves ikke være et kæmpe moster på væggen der måler hele rummet, det kan være et lille et der ligger ved jeres plads og måler lige der hvor i arbejder.

Er jeres luftfugtighed meget høj, så er det vigtigt at lufte godt ud, bruge blæser i rummet og allerbedst er en affugter 🙏🏻

Er det meget tørt så kan man bruge Minkys mini cooling hymedifyer, vores 2 in 1 Hymedifyer og selfie light  eller en anden luftfugter maskine.

Er det regnvejr og luftfugtigheden bare er sky høj, så kan man ikke altid stille så meget op. Husk at kunderne ikke må få våde vipper, det kan få dem til at drysse af kort efter.

2. Lim og luftfugtighed

Undersøg hvilken luftfugtighed jeres lim arbejder bedst under. Denne information findes inde under alle limene på shoppen og vi har også samlet hele vores limpolitik her.

Nogen gange kan det være godt at skifte i mellem 2 forskellige lime, så man har til alle luftfugtigheder, hvis jeres luftfugtighed svinger meget.

Jeg er personligt glad for at skifte mellem Diamond Bond Adhesive og Ultra Bond Plus Addhesive. Vælg 2 som passer til den luftfugtighed der er i jeres rum hvis den har tendens til at svinge.

3. Kunde behandling

Når jeres kunder skal på ferie, så husk at informere dem om pleje af deres vipper, så de får den bedste holdbarhed og skåner deres naturlige vipper.

Man kan sagtens bade med sine Eyelash Extensions, dette spørger mange kunder om.

Man skal sørge for at skylle sine vipper efter man har badet. Det gælder både efter klor eller saltvands badning.

Det er også en rigtig god ide at anbefale dem at bruge en coating sealer som forsegler limen og giver dem bedre holdbarhed, især når man er på ferie eller når man er meget ude i solen og når man bader meget.
Det kan jo også være her hjemme i Danmark ❤️

4. Lejrbål og sommer hygge.

Husk at Eyelash Extensions ikke kan tåle meget høj varme. De reagere på varmen fra bål, så sidder man for tæt på, så kan vipperne godt ændre sig.

5. Rene lækre sommer vipper.

HUSK!!! Olier er jo et no go for Eyelash extensions, så derfor er det bedste at bruge solcreme uden olier og sørge for det ikke kommer i nærheden af vipperne.

Sved er uundgåeligt om sommeren og også under træning. Husk at skylle vipperne efter du har svedt, således at salten fra sveden ikke sidder i vipperne længere tid ad gangen.

Sørg for at holde en god rense rutine for dine Eyelash Extensions, så de forbliver rene, blanke og holdbare.
Her anbefaler vi Minkys Lashampoo.

Rigtig dejlig sommer Lash Ladies fra
Minkys Danmark <3