Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Så fandt vi April måneds vinder af Minkys Lash Artist.

Stort Tillykke til Mille Steffensen.

Mille skriver om sit billede:
“Jeg har brugt produkterne: C + 15mm i længderne 9, 10, 11 og 12. Alle mine produkter jeg har brugt er fra Minkys. Det inkluderer: Minkys sealer, Minkys tape, Minkys primer og jeres fantastiske lim! Jeg bruger Minkys fordi det for mig er det bedste produkt indenfor vippebrancen som er på markedet. Jeg får altid et smukt resultat og god holdbarhed, ved brug af jeres produkter, og mine kunder er mere end tilfredse! Det ville være det vildeste for mig at vinde, da jeg stadig er ny i branchen, og det ville være det største cadeau og skub i den rigtige retning!”
– Mille

Vi er meget imponeret over Milles billeder og flotte arbejde, da vi ved hun kun har været i gang med Lash Extensions i ca 3 måneder. Keep up the good work 
Mille vinder denne måned 1 x valgfri lim fra www.minkys.dk
Vi sender dit diplom og præmie med posten.

Du kan også deltage i maj måneds konkurrence, ved at sende os en mail med dit billede, samt beskrivelse af dit valg af minkys produkter til info@minkys.dk – eller tag #minkysdanmark på dine billeder på instagram og facebook.

Dejlig dag Lash Ladies 

Kærlig hilsen 
Minkys Danmark