Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Her er en kort guide til hvordan du finder den helt rette størrelse Lash Extensions, udfra din kundes ønsker, samt din viden omkring hendes naturlige vippers stabilitet:
(Denne guide egner sig til alle typer af lash extensions)

1. Spørg ind til din kundes forventninger og tanker omkring resultatet. – Ønsker hun et super naturligt resultat, eller vil hun gerne have der skal ske lidt mere end det sædvanlige.

2. Kig godt på kunden og fonem hvilken type kvinde hun er. Nogle signalere at der godt må ske lidt mere og andre kan være mere naturlige og forsigtige. Alder kan også have en stor betydning.

3. Spørg om hun benytter mascara til dagligt? – evt hvor meget. Det giver et godt praj om hvad hun er vant til.

4. Spørg kunden om hun normalt benytter en vippebukker? – hvis ja så øg valget af curl. Er hendes naturlige vipper fx en J-B Curl og hun normalt bukker sine vipper, så kan du med fordel øge til C-Curl osv.

5. Mål de længste af hendes vipper, ved at sammenligne dem med et Lash Extensions – brug denne viden til at tage udgangspunkt i det korrekte valg af Lash Extensions. – Dine Lash Extensions bør aldring være længere end 1-2 mm længere end hendes eget naturlige hår. Du kan sagtens lave et dramatisk look med Lash Extensions der ligger tæt på kundens egen vippe-længde, hvis du koncentrer dig om at komme på ALLE hendes egene hår og evt laver en buening der er mere dramatisk end hendes egen. Hvis du gerne vil gå lidt yderligere op i længde, så gå ned i tykkelse. –

Det er en vurderings sag ved hvert enkelt hår, hvad det pågældende hår kan bære af længde og tykkelse. Dette er en svær ting at forklare på skrift og bør være en del af den basis viden du lærte via det kursus du har deltaget i.

Når du har dannet dig et overblik over hendes ønsker, længde og tilstand af vipper, kan du så bruge alle disse informationer til at vælge den korrekte Lash Extensions.

I toppen f siden har vi valgt at vise nogle eksempler på looks og hvordan du så selv kan optegne dine egne looks på en minkys gel patches. Dette er blot et udganspunkt og bør altid justeres efter din kundes naturlige hår.

Rigtig god arbejdslyst Lash Ladies

Lash Love
Team Minkys Danmark