Tilføj venteliste Vi vil sende dig en mail når produktet er på lager igen
Email Vi delere ikke din e-mail med andre.

Velkommen til Minkys Danmark og velkommen til vores Lash Blog.

Her vil vi gøre vores ypperste for at give jer vores bedste råd og inspirerer jer til et spændene liv som professionel vippeteknikker.

Som mange af jer ved, så har Minkys allerede været på det danske marked i over 6 år, som en del af firmaet STAR LASH. Nu har søstrene bag STAR LASH valgt at slå hovederne sammen med Ditte Honnens og dannet agenturet Nordic Beauty Agency, som har overtaget Minkys i Danmark.
Dette samarbejde gør det nu muligt for Minkys Danmark at tilbyde en endnu bedre service og forbedre samarbejdet med jer – vores skønne kunder.

Men hvordan startede Minkys sit indtog på det danske marked?
Starten på dette minder en del om et kendt eventyr – Nemlig GULDLOK.
I 2009 indledte Marie-Louise Bøtkjær jagten på de ultimative Lash Extensions produkter. Nogle produkter som var lige tilpas til det danske marked. Og nu tænker du måske, hvad definerer de ultimative Lash produkter? Ja, hun kiggede efter følgende kriterier: holdbarheden, prisen, kvaliteten, stabil leverings tid, udvalget og på evnen til at holde sig opdateret med de nyeste tiltag.

Der blev afprøvet og testet diverse brands. Alle havde de deres fordele og ulemper og det blev en svær proces at udvælge det rette. Hun synes ofte, at så var extensions hårene for buede, så var de for lige. Så var limen for tyk og så var den for tynd. Så sad vipperne for fast på stripsne, og så sad de for løst. Åhhh, en prøvelse. Men til aller sidst endte hun dog ud med at forelske sig i et amerikansk brand, som var helt tilpas og kunne opfylde alle kriterier til punkt og prikke. Et brand der nu i 10 år har formået at blive ved med at opretholde den samme høje standart og ikke mindst formået at blive ved med at videreudvikle deres sortiment, så det passer til de skrappe krav i sætter som professionelle vippeteknikkere i dag.

Minkys er det rette valg for dig som er den kræsne vippeteknikker, med øje for detaljen.
Vores ambitioner for fremtiden er at kunne levere Minkys produkter til jer professionelle vippeteknikkere, så i kan levere et smukt og holdbart resultat til jeres kunder.

Vi glæder os utroligt meget til jeres samarbejde, samt til at dele ud af vores mere end 8 års erfaring på dette felt.

Lash Love
Minkys Danmark